URBAN ROSE

Clientul nostru a dorit inițial ca SILDUM să construiască o casă de tip standard, dar discuțiile noastre l-au insipirat și l-au determinat să construim cea mai contemporană casă particulară din interiorul orașului, edificiul fiind atît o casă de locuit cît și un adevărst loc pentru petreceri.

Clientului nostru îi place să se distreze, să petreacă timpul vesel  cu prietenii și persoanele dragi. Reieșind din dorințele sale, am creat o casă suficient de robustă pentru a fi utilizată atît pentru nevoile obișnuite cît și pentru divertisment. Proiectul respectiv demonstrează capacitatea companiei SILDUM de a se conforma cu caracterul individual al fiecărei persoane.

Pentru crearea acestei case moderne, perfect detaliate,  SILDUM a folosit geamuri fără rame care interferează cu pereții din interior spre exterior, astfel încît hotarele dintre aceste două elemente dispar formînd un tot întreg. Piscina de 13,5 metri, care se desfășoară de-a lungul întregii părți nordice a casei, asigură o perspectivă asupra apei sau a verii, în timp ce băncile de bucătărie din zinc și podelele din beton lustruit dau un aspect industrial rafinat.

Armonia dintre sticlă și oțel conferă o imagină modernă și excentrică iar fiecare viitoare petrecere petrecută aici, va fi la sigur de neuitat.

error: