CASE PARTICULARE

Construcția casei este unul dintre cele mai importante proiecte ale vieții. Nu aveți dreptul să faceți o greșeală, deci trebuie să vă pregătiți cu atenție: să determinați materialul principal, să alegeți un proiect al casei și o companie de construcții fiabilă.

Luând decizia de a construi propria casă, cu siguranță, vă doriți să aveți ca rezultat o locuință confortabilă, în care să vă simțiți în siguranță. Calitatea construcției, durata și cheltuielile financiare suportate, depind în cea mai mare parte de cei ce se vor ocupa de proiectul dvs. Și dacă ați încercat să vă informați, dar având în vedere faptul că este vorba de propria casă, suntem siguri că ați făcut-o, știți deja că cea mai bună alegere- să încredințați această misiune unei companii de construcții de încredere.

Construcția casei particulare cu implicarea unei companii de construcții profesioniste vă scutește de orice problemă legată de acest proces. Nu veți fi nevoit să irosiți timp pentru a găsi soluții pentru toate aspectele legate de construcția unei case, puteți doar să urmăriți cum derulează lucrările de construcții, fiind absolut sigur că totul va fi făcut la timp. Și de ce suntem așa de siguri? Pentru că compania de construcții SILDUM vă oferă toate beneficiile unei colaborări cu o echipă de profesioniști în domeniu:

consultanță gratuită din partea unor profesioniști cu o experiență de peste 10 ani în domeniu; prețuri acceptabile pentru construcția unei case la cheie; executarea impecabilă a tuturor lucrărilor de planificare, instalare și construcție; la dispoziția dumneavoastră vă este oferit un manager personal – el va supraveghea proiectul la toate etapele pentru a garanta că toate lucrările de construcții vor fi efectuate la timp și în corespundere cu normele de calitate; raportarea  periodică a rezultatelor intermediare: la încheierea unui acord pentru întregul complex de lucrări de construcție, veți primi garantat, absolut gratuit, devizului de cheltuieli și termenii deefectuare a lucrărilor; aplicarea de materiale și tehnologii ecologice care să îndeplinească cerințele actuale; garanții pentru toate lucrările efectuate.

La dorința clientului SILDUM oferă servicii de construcție a caselor particulare după ultimele tendințe în materie de proiectare:

Case în stil futurist. Cât de spectaculos poate arătă o casă cu arhitectură futuristă printre casele absolut tradiționale ale vecinilor. Geamuri panoramice și priveliști uluitoare. Elementul central al designului poate fi, de exemplu, o scara sculpturală. Sisteme eficient de izolare termică și panouri solare, o protecție integrată împotriva luminii solare puternice.

Smart House. Construcții inovaționale, tehnologice, confortabile și funcționale. Precizie și atenție la detalii, astfel încât sunt prevăzute cele mai eficiente soluții de proiectare și design.

Case ecologice. O asemenea construcție se evidențiază prin sisteme optimizate de exploatare (exemplu: baterii solare), materiale ecologice (lemn, piatră, sticlă, metal, etc.). Și nu veți primi la final o cutie gri plictisitoare. Dimpotrivă, casele ecologice marcă SILDUM oferă design revoluționar, soluții originale, ce se înscriu armonios în mediul înconjurător.

Un proiect începe, în primul rînd, din considerența bugetului pe care sunteți gata să îl investiți. O casă particulară în pas cu ultimile tendințe nu este neapărat una ultra-costisitoare. Fiecare proiect este flexibil astfel încît este posibilă crearea soluțiilor moderne pentru orice buzunar.

Este greșit să credeți că SILDUM este compania care crează doar proiecte de mare avengură. Scopul nostru este să vă oferim cele mai bune soluții pentru a vă construi casa visurilor dvs., indiferent de tipul de casă, buget și materiale.

Hotărârile în privința construcției casei vă aparțin în totalitate, dar sfatul și susținerea unei echipe de construcții cu experiență pot pune bazele unei colaborări frumoase. Rezultatul excelent vă va argumenta atât investițiile, cât și timpul dedicat.

De ce compania SILDUM este opțiunea optimă pentru dvs.?

Pentru că scopul nostru este să vă facem fericiți prin construirea casei exact așa cum o doriți, am creat parteneriate naționale și internaționale cu companii de arhitectură & design, furnizori de materiale prime și mobilier, am angajat experți calificați în fiecare domeniu particular din construcții. Astfel, am creat condiții care ne permit să vă oferim cea mai bună calitate posibilă, în cel mai scurt timp și la un preț corespunzător.

Care este prețul construcției unei case particulare?

Prețul mediu pentru construcția unei case  variază între 200 și 400 euro pentru 1 m^2 și se poate ridica pînă la 600 – 800 euro în dependență de complexitatea și volumul proiectului. Prețul exact se stabilește individual, în urma discuției dintre companie – client, unde ne familiarizăm cu proiectul, studiem particularitățile și identificăm aspectele principale.

error: