Compania de construcții particulare Sildum dă viață viselor tale la prețuri extrem de accesibile

Cum să-ți alegi corect compania de construcții
iunie 23, 2018

 

Casa ta e acolo unde inima îți tresare la fiecare pas pe care-l faci pe pardoseală proaspăt pusă, unde simți fiorul plăcerii când atingi mânerul ușii, unde fiecare floare de pe pervaz îți zâmbește, iar ploaia care-ți bate în geam îți spală grijile. E casa pe care o porți mereu cu tine, indiferent unde ești, pe stradă, la muncă sau la o terasă, pentru că e mereu în gândul tău. Acum a venit timpul să o ai la propriu – să acționezi.

Casa din visele tale e mult mai aproape decât crezi. Compania de construcții Sildum, a fost creată special pentru ca tu să simți toate emoțiile descrise mai sus. Iar casa ta, să devină cu adevărat centrul universului tău. Asta pentru că doar o echipă de construcții profesionistă, adeptă a lucrului bine făcut poate face din acest vis o realitate palpabilă.

Cum îți planifici propria casă cu Sildum?

Pentru început, se analizează bugetul. Acesta ar putea fi unul cu multe zerouri, dar și mai puține. Profitul nu deține primul loc în lista priorităților Sildum, confortul clientului și reputația tot mai bună a firmei de construcții contează mai mult. Elaborarea unui proiect personalizat, în funcție de dorințe, necesități și posibilități poate fi o sarcină mai dificilă, dar nu imposibilă. Chiar și în lipsa unei viziuni clare, profesioniștii dintr-o echipă de construcții cu experiență, vor ajuta mereu clientul care are dubii, astfel încât să aleagă cea mai bună variantă.

constuctii particulare ieftine in moldova

Ce proiecte îndeplinește Sildum?

În cazul în care îți dorești o casă scoasă din tipare, cu o arhitectură modernă și super funcțional,  atunci casa în stil futurist e pentru tine. Calmul, confortul și intimitatea sunt criteriile care te vor duce spre alegerea unei case de tip Smart House. În cele din urmă, pentru adepții stilului autentic le vom propune o casă Ecologică. Pe lângă simplitate și unicitate, o vom înzestra cu soluții eficiente și econoame, cum ar fi panourile solare.

Indiferent de proiectul ales, îți garantăm calitate, lucrări efectuate la cheie, de la piatra de temelie până la lemnele deja aranjate în șemineu și desigur – garanție. La capitolul designului interior, la fel, avem cele mai inovative concepte. Parteneriatele pe care le-am creat de-a lungul activității noastre ne permit să luăm asupra noastră toate lucrările în ansamblu: proiectare, construcție, design, lucrări de finisare, amenajare a mobilierului și nu numai.

Compania de construcții Sildum, se evidențiază în raport cu alți prestatori, prin faptul că este deschisă nu doar pentru proiecte mici, și ci pentru proiecte mari. Mai exact, elaborăm și construcții comerciale de amploare. Iată de ce, odată ce-ți vom construi casa viselor tale, suntem gata să-ți clădim propriul restaurant, magazin sau hotel. Calitatea și durabilitatea lucrărilor este argumentată de echipa de profesioniști și transparentizarea fiecărui ban investit.

Iar dacă anii grei și-au lăsat amprenta pe locuința ta, dar energia de altădată s-a risipit printre crăpăturile formate de vremi, atunci e timpul pentru reparație. Tot noi suntem specializați și pe lucrări de reparație. Grijile legate de design, căutarea celor mai calitative și optime materiale de construcții, le puteți da uitării. Managerul de proiect va fi cel care se va ocupa de toate. La finele lucrărilor de reparații veți primi o garanție a calității pentru tot spectrul de servicii efectuate.

Sildum – mai mult decât o companie de construcții. Pe lângă proiectele inovative, noi construim inspirație, vise și încredere. Mai multe detalii afli pe site-ul www.sildum.md.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: